Puzzelrit zondag 25 februari

Geüpdatet 24-2-2024 14:15 uur

Op zondag 25 februari organiseren wij een super leuke en uitdagende puzzelrit, je gaat in groepjes van maximaal 4 ruiters genieten van het prachtige bos, waarbij je onderweg diverse puzzels moet oplossen!

We starten tussen 09:30 en 15.00 uur.

Bij terugkomst staat er een lekkere versnapering klaar. De rit is ongeveer 12 kilometer. Deze rit is ook geschikt voor men combinaties!

Kosten per persoon voor deelname:
€ 25,- voor een eigen paard
€ 65,- voor ruiters met een les overeenkomst (of inlevering van 3 groepslessen)
€ 80,- voor ruiters zonder een les overeenkomst

Iedereen is welkom! Deelnemen op een paard/pony van ons is alleen mogelijk indien je een gevorderde ruiter bent, dit houdt in dat je minimaal stap, draf en galop goed beheerst en ruime ervaring met bosritten hebt. Als er pony’s/paarden van ons gehuurd worden dient er minimaal één ruiter 18+ te zijn.

Wil je meedoen? Verzin dan een originele team naam en geef je op via evenementen@staljacobs.nl o.v.v. naam ruiter(s), naam paard(en) en een telefoonnummer. Als je mee wil doen op een pony/paard van ons dan willen wij ook graag jou lengte/gewicht/ervaring ontvangen. Heb je een voorkeur qua tijd? Laat ons dat dan direct bij je aanmelding weten, dan houden wij daar zo veel mogelijk rekening mee.

Afmelden van de rit kan tot 7 dagen voorafgaand aan de rit (dus uiterlijk zaterdag 17 februari) kosteloos, daarna zijn wij genoodzaakt het bedrag in rekening te brengen. Bij slecht weer zullen we een alternatieve datum zoeken.