Wandelpony

Ook voor de kleintjes bieden wij mooie ritjes aan. Als u zelf een eind gaat wandelen in het Veluwse bos kunt u bij ons een wandelpony huren. U kunt zelf de pony poetsen, wij helpen u met opzadelen zodat u vervolgens met de kinderen een uurtje kan gaan wandelen in het bos.

Wandelpony is voor kinderen vanaf 3 en tot 12 jaar. Hierbij dient er volwassen begeleiding aanwezig te zijn om de pony vast te houden.

Wij hebben plattegronden met routes beschikbaar. De kosten voor een wandelpony zijn €22,50 per pony per uur.

Reserveren van een wandelpony in Voorthuizen kan via onze manegeplan software en is beschikbaar op de aangegeven datums. Zit jou datum er niet bij? Stuur dan gerust een mail naar info@staljacobs.nl dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden.

Online reserveren via Manegeplan <<Graag bij aanmelden de gegevens van de ruiter(s) invullen (bij meerdere kinderen graag meerdere keren aanmelden). 

Een fantastische belevenis voor ouder en kind! Deze activiteit bieden wij aan voor kinderen van de leeftijd 3 t/m 12 jaar.

**Ook zeer geschikt voor ouders met weinig ervaring met paarden**

LET OP: het is verplicht om dichte schoenen te dragen voor deze activiteit en u dient zelf voor elke wandelpony een begeleider mee te brengen. Dus huurt u 2 wandelpony’s, dan dient u met twee volwassenen te komen.

Bij reserveren van de wandelpony bent u 48 uur van te voren in de mogelijkheid om deze te wijzigen of te annuleren, bij annuleren worden er €7,50 administratie kosten in rekening gebracht. Na deze tijd wordt ons volledige tarief voor als nog bij u in rekening gebracht.