De data voor ons ponykamp in 2021 zijn bekend!
In week 31 gaan we er weer één groot feest van maken! (2 augustus t/m 6 augustus)
 
Je krijgt elke dag minimaal 1 uur les en er worden meerdere buitenritten georganiseerd. Het ponykamp is gelegen aan de bosrand waardoor we met 5 min in het bos zijn! Op het kamp zijn vaste douches en toiletten aanwezig. Je slaapt in legertenten met de pony’s en paarden in het weiland ernaast. Het belooft onwijs gezellig te worden! Dus geef je snel op, download het inschrijfformulier op www.staljacobs.nl en mail deze ingevuld naar evenementen@staljacobs.nl.
Wij hebben er al super veel zin in!

Maar LET OP: in week 29 wordt het feest nog groter en organiseren wij een JEUGDKAMP! (19 juli t/m 23 juli)

Het jeugdkamp is voor alle ruiters tussen de 14 en de 18 jaar. We gaan er een onwijs gezellige week van maken, met veel paardrijden, lol en gezelligheid! Wat we onder andere allemaal gaan doen? Crossen op Kootwijkerzand, serieus dressuur rijden en natuurlijk springen en een dagtocht te paard maken.

Aankomst en vertrektijden
Het pony- en jeugdkamp start op maandagochtend tussen 10.00 uur en 11.00 uur en eindigt vrijdag tussen 13.00 uur en 14.00 uur

Tarieven
Het pony- en jeugdkamp kost €295-, voor een eigen paard/pony zijn meerkosten van €30,- van toepassing. Bij aanmelding van een tweede lid uit hetzelfde gezin geldt het tarief van €270,- voor het tweede kind.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de kampen met het volgende inschrijfformulier:

Inschrijfformulier

Het inschrijfformulier kan gemaild worden naar evenementen@staljacobs.nl of ingeleverd worden bij Priscilla.