Ponykamp

De data voor ons ponykamp in 2022 zijn bekend!
 
In week 28, week 29 en week 30 gaan we er weer één groot feest van maken! (11 t/m 15 juli, 18 t/m 22 juli EN 25 t/m 29 juli)
 
Je krijgt elke dag minimaal 1 uur les en er worden meerdere buitenritten georganiseerd. Het ponykamp is gelegen aan de bosrand waardoor we met 5 min in het bos zijn! Op het kamp zijn douches en toiletten aanwezig. Je slaapt in legertenten met de pony’s en paarden in het weiland ernaast. Het belooft onwijs gezellig te worden! Dus geef je snel op, via het inschrijfformulier op onze website
Wij hebben er al super veel zin in!

Maar LET OP: in week 31 wordt het feest nog groter en organiseren wij een JEUGDKAMP!

Het jeugdkamp is voor alle ruiters tussen de 14 en de 18 jaar. We gaan er een onwijs gezellige week van maken, met veel paardrijden, lol en gezelligheid! Wat we onder andere allemaal gaan doen? Crossen op Kootwijkerzand, serieus dressuur rijden en natuurlijk springen en een dagtocht te paard maken.

Aankomst en vertrektijden
Het pony- en jeugdkamp start op maandagochtend tussen 10.00 uur en 11.00 uur en eindigt vrijdag tussen 13.00 uur en 14.00 uur

Tarieven
Het pony- en jeugdkamp kost €295-, voor een eigen paard/pony zijn meerkosten van €30,- van toepassing. Bij aanmelding van een tweede lid uit hetzelfde gezin geldt het tarief van €270,- voor het tweede kind.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de kampen door het het volgende formulier in te vullen:

Mocht je nog vragen hebben, mail ons dan op evenementen@staljacobs.nl

 

Voor onze zomerkampen zijn extra plekken vrij gekomen! Aanmelden voor onze kampen kan vanaf woensdag 18 mei 8:30 uur!

Let op: heb je een les overeenkomst bij ons en wil je nog deelnemen aan de zomerkampen? Informeer dan z.s.m. bij je instructeur! Je krijgt voorrang op inschrijving!