Ponykamp op de Veluwe

De data voor onze ponykampen voor 2023 zijn bekend!

In week 30, week 31 en week 32 gaan we er weer één groot feest van maken! (24 t/m 28 juli, 31 juli t/m 4 augustus EN 7 t/m 11 augustus)

Je krijgt elke dag minimaal 1 uur les en er worden meerdere buitenritten georganiseerd. Het ponykamp is gelegen aan de bosrand in Voorthuizen op de Veluwe waardoor we met 5 min in het bos zijn! Op het kamp zijn douches en toiletten aanwezig. Je slaapt in legertenten met de pony’s en paarden in het weiland ernaast. Het belooft onwijs gezellig te worden! Dus geef je snel op, via het inschrijfformulier op onze website

Wij hebben er al super veel zin in!

Maar LET OP: in week 29 wordt het feest nog groter en organiseren wij een JEUGDKAMP! 

Het jeugdkamp is voor alle ruiters tussen de 13 en de 18 jaar. We gaan er een onwijs gezellige week van maken, met veel paardrijden, lol en gezelligheid! Wat we onder andere allemaal gaan doen? Crossen in het bos, serieus dressuur rijden en natuurlijk springen en een dagtocht te paard maken.

Wij hanteren een gevarieerd programma en stemmen dit af op het weer en het niveau van de ruiters. De lessen en buitenritten worden op niveau van de ruiters ingedeeld, op de eerst dag is er altijd eerst een kennismaking les in de bak, zodat we zeker weten dat elke ruiter in de juiste groep qua niveau zit.

Voorbeeld dagprogramma:

  • 8:00 uur Opstaan en ontbijten
  • 9:00 uur Corvee en helpen op stal
  • 10.00 uur Buitenrit
  • 12.00 uur Lunch
  • 13.00 uur Spelletjesmiddag
  • 16.00 uur Helpen met pony’s en paarden voeren
  • 17.30 uur Diner
  • 19.00 uur Schriktraining
  • 21.00 uur Douchen & kampvuur
  • 22.30 uur Slapen

Er wordt dagelijks vers voor ons gekookt! Heb je een dieet of allergie, meldt dit dan direct bij het aanmelden!

Aankomst en vertrektijden
Het pony- en jeugdkamp start op maandagochtend tussen 10.00 uur en 11.00 uur en eindigt vrijdag tussen 13.00 uur en 14.00 uur

Eigen pony/paard

Uiteraard is het mogelijk om je eigen pony/paard mee te nemen naar onze ponykampen op de Veluwe. Je pony/paard krijgt een eigen box en zal elke dag, een dagdeel gebruik mogen maken van de paddock. Elke pony/paard staat individueel, het meebrengen van eigen voer mag, maar je mag ook gebruik maken van ons voer (Havens). Je krijgt een zadelkast toegewezen, neem hiervoor wel je eigen slotje mee! Het meebrengen van een eigen pony/paard kost €45,-.

Tarieven
Onze pony- en jeugdkampen kosten €350,- p.p.. Hier zit uiteraard alles bij inbegrepen, het is bij ons niet nodig om zakgeld mee te geven. Bij aanmelden dient het volledige bedrag direct te worden voldaan.

Aanmelden
Aanmelden voor onze ponykampen kan via onderstaande links, op woensdag 21 december om 8.00 uur worden er plekken vrij gegeven en om 11.30 uur worden er nogmaals plekken vrij gegeven. Lukt aanmelden niet of heb je vragen? Mail ons op evenementen@staljacobs.nl, wij zijn niet telefonisch bereikbaar over de inschrijvingen van ponykampen.

Aanmelden Jeugdkamp: VOL! Aanmelden voor de reservelijst via evenementen@staljacobs.nl

Aanmelden Ponykamp 24 t/m 28 juli: VOL! Aanmelden voor de reservelijst via evenementen@staljacobs.nl

Aanmelden Ponykamp 31 juli t/m 4 augustus VOL! Aanmelden voor de reservelijst via evenementen@staljacobs.nl

 Aanmelden Ponykamp 7 t/m 11 augustus: VOL! Aanmelden voor de reservelijst via evenementen@staljacobs.nl

Bij annulering tot 14 dagen voor start kamp met geldige reden (bijv. doktersverklaring) krijgt u 50% retour, bij 7 dagen ontvangt u 25% retour en bij 2 dagen of minder geen geld meer retour. Mocht u kind het kamp vroegtijdig verlaten, dan zijn wij niet gehouden tot het geven van een vergoeding.