Jaa, we gaan nog wat leuks doen! Ben jij het thuis zitten ook zat? En heb jij nog geen plannen voor de voorjaarsvakantie?

Kom dan gezellig naar ons mini-ponykamp! Van dinsdag 23 februari t/m donderdag 25 februari gaan we er weer een gezellige boel van maken!

We gaan natuurlijk elke dag paardrijden, pony’s knuffelen, spelletjes doen, films kijken, helpen bij de dagelijkse verzorging en vooral veel plezier maken.

We slapen in de loods bij de pony’s op een heerlijk stro bed, neem zelf je matje, slaapzak en kussen mee, dan maken we er één groot feest van!

Er zijn vaste douches en toiletten aanwezig.

Let op: dit kamp is voor de leeftijdsgroep van 6 t/m 16 jaar!

Aankomst en vertrektijden
Het mini-ponykamp start op dinsdagochtend tussen 10.30 uur en 11.00 uur en eindigt donderdag tussen 16.30 uur en 17.00 uur. LET OP: i.v.m. de corona maatregelen zullen we in tijdsblokken werken

Tarieven
Het ponykamp kost €185-, als je blijft slapen, het is ook mogelijk om niet te blijven slapen en dan zijn de kosten €165,-

Het is niet mogelijk om een eigen pony mee te nemen, bij aanmelding van een tweede lid uit hetzelfde gezin geldt het tarief van €175,- (bij overnachten) of €155,- (bij thuis slapen) voor het tweede kind.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor het kamp door het volgende inschrijfformulier te mailen naar evenementen@staljacobs.nl of in te leveren bij Priscilla.