Volwassenenkamp (18+)

YES! Met veel trots kunnen wij zeggen dat het Stal Jacobs Volwassen paardenkamp dit jaar weer twee keer plaats gaat vinden! Dus altijd al op op ponykamp willen gaan maar ben je te ‘oud’? Dan is dit wat jij zoekt!

Van vrijdag 31 mei t/m 2 juni én vrijdag 7 juni t/m zondag 9 juni gaan we slapen in stapelbedden, een clinic volgen, crossen op ons eigen crossterrein, genieten van het prachtige bos en uiteraard gezellig borrelen bij het kampvuur. Uiteraard is het niet verplicht aan alle onderdelen deel te nemen en denken we graag mee in een alternatief. Bij ons staat gezelligheid voorop!

Deelnemen met eigen paard is mogelijk, we vragen hiervoor een bijdrage van €45,- voor stalling, voer en parkeren van de trailer.

Je bent op vrijdag vanaf 17.00 uur welkom, het is ook mogelijk om later aan te sluiten, laat ons dit weten bij je aanmelding zodat we rekening kunnen houden met het eten? Zondag sluiten we rond 16.30 uur af

De kosten voor dit volledig verzorgde paardenkamp zijn €295,- p.p. en dient direct bij het aanmelden te worden voldaan.

Vragen over het kamp? Mail ons op evenementen@staljacobs.nl, wij zijn telefonisch niet bereikbaar over onze kampen.

>> Aanmelden Volwassenenkamp 31 mei t/m 2 juni <<

>> Aanmelden Volwassenenkamp 7 t/m 9 juni << VOL

Let op: De aanmelding is pas definitief als de betaling is voldaan. Check ook je spam mail, hier komt onze mail soms in terecht!