Buitenrit

Stal Jacobs organiseert prachtige bosritten in de bossen van Voorthuizen op de Veluwe. Voor ruiters met én zonder ervaring!

U krijgt eerst ruim de tijd om kennis te maken met het paard of de pony d.m.v. poetsen, opzadelen en even een rondje in de bak rijden op de manege.

Wij organiseren buitenritten onder begeleiding voor elk niveau ruiters, van eerste kennismaking tot gevorderde ruiters, alles is mogelijk. De bosritten duren minimaal één uur en kunnen worden naar wens en niveau worden ingevuld.

Voor ruiters met weinig ervaring bieden wij de mogelijkheid een combinatierit te doen. Hierbij wordt er eerst een half uur in de bak gereden en daarna een uur in het bos. Hiermee kan de ruiter het paard beter leren kennen en de basisbeginselen als sturen en tempobeheersing oefenen onder begeleiding van een instructeur.

Tevens worden er meerdere malen per jaar dagtochten georganiseerd, deze kunt u vinden op de activiteitenkalender.

Geef bij uw reservering duidelijk aan wat het niveau van de ruiter/groep is, zodat iedereen kan genieten van de rit. Wilt u met uw eigen groep rijden of heeft u specifieke wensen, vermeld dit dan!

Wij doen altijd onze uiterste best om ruiters op hun eigen niveau in te delen. Hierbij zijn wij afhankelijk van de opgave van de ruiters. Deelname aan een buitenrit geschiedt op eigen risico. Geen geld terug garantie. Op buitenritten wordt er gestapt en gedraafd, en soms is er een mogelijkheid voor een galop, maar dat is lang niet altijd mogelijk!

Mocht er 24 uur voor aanvang van de aangevraagde buitenrit niet genoeg animo zijn wordt er contact met u opgenomen om van de buitenrit een privérit te maken of om een andere afspraak met u te maken!

Buitenritten kunnen via onderstaand formulier aangevraagd worden, wij zullen u daarna persoonlijk informeren over de mogelijkheden. 

Tarieven:

Groepsritten  (WEEKEND)

  t/m 12 jaar p.p. 13 jaar en ouder p.p.
1 uur € 32,50 € 37,50
1,5 uur € 37,50 € 42,50
2 uur € 47,50 € 52,50

Privérit (DAGELIJKS)

  t/m 12 jaar p.p. 13 jaar en ouder p.p.
1 uur € 62,50 € 67,50
1,5 uur € 67,50 € 72,50
2 uur € 77,50 € 82,50
 
 
 

Indien deze aanvraag voor meerdere ruiters is, dan graag het niveau van de minst ervaren ruiter aangeven. Wij willen u expliciet verzoeken hier een eerlijk antwoord te geven om de rit voor alle ruiters leuk te maken!

Wij rijden de bosritten bij voorkeur in het weekend. Mocht u meerdere mogelijkheden hebben geef deze dan onderin het formulier aan. Van maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestagen) kunnen wij u enkel een privérit aanbieden. De kosten hiervoor liggen hoger dan het reguliere tarief.

Bijv. lengte, gewicht ruiters en alternatieve data.

Een moment geduld aub.

Wil je eens op een andere manier de Veluwe verkennen? Huur dan ook eens een e-chopper.