Veulenlessen

🦄🦄VEULENLESSEN 🦄🦄

Voor de allerkleinste ruiters gaan we weer leuke lessen organiseren! Er zal medio september 2024 een nieuwe groep starten.

Tijdens de veulenlessen wordt spelenderwijs kennis gemaakt met de beginselen van paardrijden. De groep bestaat uit maximaal 6 ruiters in de leeftijd van 5 t/m 9 jaar.

Het doel van deze lessen is dat de ruiters aan het einde van de reeks lessen, zonder hulp hun pony kunnen verzorgen, opzadelen en de beginselen beheerst van het rijden. Je leert hoe je in stap en draf moet blijven zitten! De ruiters wennen aan de bewegingen van het paard en leren hierdoor onafhankelijk zitten.

Tijdens de eerste lessen zullen de kinderen gezamenlijk een aantal pony’s verzorgen. Zodra we gaan rijden zullen de 6 ruiters allemaal een eigen pony krijgen. Ze leren elkaar te helpen met poesten, opzadelen en het rijden onder intensieve begeleiding van één instructeur.

De lessen kunnen uitsluitend worden afgenomen in een pakket van 8 lessen.

De kosten voor dit pakket van 8 lessen zijn €180,-, voor dit bedrag krijg je 8 super leuke lessen en een welkomstasje met een poetssetje!

Cap verplicht, maar eventueel ook bij ons te leen!

Aanmelden voor de veulenlessen kan via info@staljacobs.nl