Happen & Stappen

Op maandag 1 april organiseren wij een super leuke en gezellige happen & stappen rit. wij zetten een mooie route uit en onderweg kom je verschillende posten tegen met hapjes. Deze kan je gewoon te paard eten en je weg weer vervolgen.

Je gaat in groepjes van maximaal 4 ruiters (zelf samen te stellen).De rit is ongeveer 14 kilometer. Deze rit is ook geschikt voor men combinaties!

We starten tussen 09:30 en 16:30 uur.

Kosten voor deelname:

  • €25,- voor een eigen pony/paard of deelname op een menwagen
  • VOL! €65,- voor ruiters met een lesovereenkomst (of tegen inlevering van 3 groepslessen)
  • VOL! €80,- voor ruiters zonder een lesovereenkomst

Iedereen is welkom! Wij verhuren onze pony’s en paarden enkel aan ruiters die gevorderd zijn en alle drie de gangen goed beheersen. Als er pony’s of paarden van ons gehuurd worden dient er minimaal één ruiter van het groepje 18+ te zijn. Indien je bij ons op het terrein aankomt en blijkt dat niveau onvoldoende is zijn wij niet gehouden tot enige vergoeding.

Wil je meedoen? Verzin dan een originele team naam en geef je op via evenementen@staljacobs.nl o.v.v. naam ruiter(s), naam paard(en) en een telefoonnummer, wil je meedoen met een manege pony/paard, vermeld dan je leeftijd, rij-ervaring, lengte en gewicht.

Heb je een voorkeur qua tijd? Laat ons dat dan direct bij je aanmelding weten, dan houden wij daar zo veel mogelijk rekening mee.

Afmelden van de rit kan tot 7 dagen voorafgaand aan de rit (dus uiterlijk 25 maart) kosteloos, daarna zijn wij genoodzaakt het bedrag in rekening te brengen. Bij slecht weer zullen we een alternatieve datum zoeken.