Paard- en ponyrijlessen

Al 17 jaar verzorgen wij paardrijlessen voor jong en oud. Onze instructie gebeurt op een verantwoorde en veilige manier. In de ponyrijlessen wordt het ponyrijden spelenderwijs aangeleerd. De kinderen poetsen en zadelen hun pony zelf op om zo vertrouwen op te bouwen. Regelmatig rijden de kinderen zonder zadel en worden er leuke spelletjes gedaan.

Aan volwassenen geven wij op een begrijpelijke manier instructie met respect voor het paard.

Beginnend ruiter of juist al gevorderd : iedereen kan bij ons terecht, de paardrijlessen worden ingedeeld op niveau zodat u snel vooruit gaat.

De beginnende ruiter kan bij ons een startpakket boeken van 5 lessen. Dit pakket is inclusief een leencap. Voor volwassenen is het tarief € 85,- , de prijs voor de jeugd is € 75,-

  • Les 1 – hulp bij poetsen en zadelen, uitleg van de manege- en rijbaanregels
  • Les 2 – theorie over het paard en een begin met het rijden wordt gemaakt
  • Les 3,4 en 5 – privélessen

Als u er aan toe bent wordt u ingedeeld in één van onze groeplessen. Deze lessen zijn doorgaans erg gezellig. Om veiligheid en voldoende individuele instructiemomenten te garanderen hanteren wij een maximum van 8 ruiters per groep.

Voor een privéles kunt u ook bij ons terecht. Dit kan met uw eigen paard, maar ook met één van onze manegepaarden. Het voordeel van een privéles is dat u exclusieve aandacht heeft. Een privéles duurt 30 minuten, deze is namelijk vrij intensief. Wij komen ook bij u op locatie.

Op dinsdagavond worden er springlessen gegeven aan gevorderde ruiters.

Enkele malen per jaar organiseren wij een crossles.

Alle lessen dienen minimaal 24 uur van tevoren worden afgemeld. Bij later afmelden blijft het lesgeld verschuldigd.

1 gedachte over “Paard- en ponyrijlessen”

Reacties zijn gesloten.