Outdoor oefencross: 27 en 28 oktober

Definitieve startlijst Outdoor oefencross oktober

Geupdatet: 26-10-2018 16.55 uur

Op zaterdag 27 oktober en zondag 28 oktober is het weer zover! De oefencross bij Stal Jacobs. Ruiters van alle niveau’s kunnen starten in de klasses 40 cm, 60 cm, 80 cm en 100 cm.

Het is mogelijk om een van de dagen te starten maar ook om beide dagen te starten. Er zijn stallen beschikbaar zodat je paard kan overnachten bij ons! Ben je geweest en vond je het zo tof dat je nog een keer wilt? (Logisch) Dit is mogelijk maar echter alleen met eigen paard/pony. Verder staat veiligheid bij ons op nr. 1 dus is een cap en bodyprotector verplicht.

Voor start van de oefencross is de deelnemer verplicht om een parcours (6 tot 8 hindernissen) te springen.

Het is mogelijk om als ruiter van buitenaf op een pony/paard van ons te starten. Er zijn hier een beperkt aantal plekken voor beschikbaar en een voorwaarde aan gebonden! Informeer hierover via evenementen@staljacobs.nl

LET OP: Onze cross wordt op een andere locatie verreden als de voorgaande. Het adres van de locatie is Hunneweg (t.h.v. 46-50) te Voorthuizen (circa 2 km ten opzichte van onze hoofdlocatie) exacte informatie over parkeren, losrijden etc. volgt. in een plattegrond bij de definitieve startlijst.

Plattegrond: