Indoor oefencross!

Link: Definitieve startlijst-indoor-cross-2019-

Definitieve strartlijst Indoor cross finaleavond

Bijgewerkt: zaterdag 2-3-2019 17:40 uur

Hierboven de definitieve startlijst. Voor vragen/opmerkingen, graag mailen naar evenementen@staljacobs.nl

Beste ruiters,

Jaa we mogen weer! Op donderdag 28 februari, vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart zal er weer een spectaculaire indoor oefencross gehouden worden bij Stal Jacobs. Met onder anderen een waterbak, brug en vele cross hindernissen.
Onthoud jij het parcours als beste en rijd jij een snelle foutloze tijd? Dan kan je zomaar in aanmerking komen voor de finaleavond op zaterdag 2 maart!

Ruiters van alle niveau’s kunnen starten in de klasses 40 cm, 60 cm, 80 cm en 100 cm.

Het is mogelijk om een van de dagen te starten maar ook om meerdere dagen te starten. Er zijn stallen beschikbaar zodat je paard kan overnachten bij ons! Ben je geweest en vond je het zo tof dat je nog een keer wilt? (Logisch) Dit is mogelijk maar echter alleen met eigen paard/pony als je dit vooraf hebt aangegeven! Verder staat veiligheid bij ons op nr. 1 dus is een cap en bodyprotector verplicht.

Het is mogelijk om als ruiter van buitenaf op een pony/paard van ons te starten. Er zijn hier een beperkt aantal plekken voor beschikbaar en een voorwaarde aan gebonden! Informeer hierover via evenementen@staljacobs.nl

Tevens bieden wij aan om in de week voor de cross al te oefenen in de baan, dit kan door middel van privé, duo of groepslessen.
Voor een privé of duoles kun je mailen naar evenementen@staljacobs.nl.

De groepslessen duren één uur, met een maximaal van 10 deelnemers, in onze zeer ruime binnenbak heeft iedereen voldoende ruimte om te oefenen onder begeleiding van onze instructeurs.

Groepslessen:
– Zaterdag 23 februari om 10.00 uur (VOL) en 12.00 uur (VOL)
– Zondag 24 februari om 10.00 uur en 15.00 uur (VOL)
– Maandag 25 februari om 19.00 uur
– Dinsdag 26 februari om 15.00 uur

Kosten voor de groepsles bedragen met een eigen paard €15,-, voor manegepony’s en paarden gelden andere tarieven. Opgeven voor de lessen kan door de voorkeursdatum en tijd te mailen naar evenementen@staljacobs.nl, onder vermelding van naam ruiter, naam paard en telefoonnummer.

>>Inschrijfformulier Oefencross 2019 v3<<