Outdoor Oefencross 25 en 26 mei

Update 24-05-2018 16:30 uur

Beste Ruiters, hierbij de voorlopige startlijst voor de outdoor oefencross. Lees de algemene informatie goed! Wijzigingen en/of opmerkingen gelieve zo spoedig mogelijk door te geven via evenementen@staljacobs.nl! Opgeven is ook nog mogelijk! Mail het inschrijfformulier naar evenementen@staljacobs.nl!

Op vrijdag 24 mei rond 18:00 uur volgt de definitieve startlijst!

***

Op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei is het weer zover! De oefencross bij Stal Jacobs. Ruiters van alle niveau’s kunnen starten in de klasses 40 cm, 60 cm, 80 cm en 100 cm.

Het is mogelijk om een van de dagen te starten maar ook om beide dagen te starten. Er zijn stallen beschikbaar zodat je paard kan overnachten bij ons! Ben je geweest en vond je het zo tof dat je nog een keer wilt? (Logisch) Dit is mogelijk maar echter alleen met eigen paard/pony. Verder staat veiligheid bij ons op nr. 1 dus is een cap en bodyprotector verplicht.

Voor start van de oefencross is de deelnemer verplicht om een parcours (6 tot 8 hindernissen) te springen.

Het is mogelijk om als ruiter van buitenaf op een pony/paard van ons te starten. Er zijn hier een beperkt aantal plekken voor beschikbaar en een voorwaarde aan gebonden! Informeer hierover via evenementen@staljacobs.nl

Inschrijven kan door het inschrijfformulier te mailen naar evenementen@staljacobs.nl!

Crosslessen

In de week voor de oefencross organiseren we ook crosslessen! Er worden zowel groeps-, duo- als privelessen verzorgd voor ruiters op elk niveau.

Voor de groepslessen zijn de volgende mogelijkheden:
Zaterdag 18 mei:
10.00 uur
12.00 uur

Zondag 19 mei:
12.00 uur
15.00 uur

Maandag 20 mei:
19.00 uur **BIJNA VOL**

Dinsdag 21 mei:
18.00 uur

De groepslessen duren 1 uur en worden verreden in onze Agterbergbodem buitenbaan op locatie Voorthuizerweg 2 te Nijkerk. Kosten voor de groeplessen bedragen €17,50 bij deelname met een eigen paard.
Opgeven kan door te mailen naar evenementen@staljacobs.nl onder vermelding van naam ruiter, naam paard en telefoonnummer.

Duo- en/of priveles mogelijkheden en kosten kunnen opgevraagd worden via evenementen@staljacobs.nl.
HONDEN ZIJN OP ONS TERREIN NIET WELKOM!