Oefencross en crosslessen

Op zaterdag 16 oktober en zondag 17 oktober is het zover! Oefencross bij Stal Jacobs. Ruiters van alle niveau’s kunnen starten in de klasses 40 cm, 60 cm, 80 cm en 100 cm.

Het is mogelijk om een van de dagen te crossen maar ook om meerdere dagen te crossen . Er zijn stallen beschikbaar zodat je paard kan overnachten bij ons! Ben je geweest en vond je het zo tof dat je nog een keer wilt? (Logisch) Dit is mogelijk maar echter alleen met eigen paard/pony. Verder staat veiligheid bij ons op nr. 1 dus is een cap en bodyprotector verplicht.

Ons crossparcours staat opgesteld in onze giga-grote weilanden en zit een prachtige waterbak en grote op/afsprong in het parcours. De gehele bodem is gras en we hebben prachtige nieuwe hindernissen.

Voor de start tijdens de trainingsdagen is de deelnemer verplicht om een parcours (6 tot 8 hindernissen) te springen.

Het is mogelijk om als ruiter van buitenaf op een pony/paard van ons te starten. Er zijn hier een beperkt aantal plekken voor beschikbaar en een voorwaarde aan gebonden! Informeer hierover via evenementen@staljacobs.nl

De kosten voor deelname met een eigen paard zijn €25,- voor het eerste rondje en €10,- voor de tweede ronde. Voor ruiters op onze pony’s en paarden zijn de kosten tot 17 jaar €40,- en 18 jaar en ouder € 45,-.

Inschrijven kan door het inschrijfformulier te mailen naar evenementen@staljacobs.nl!

Crosslessen

In de weken voor de oefencross organiseren we ook crosslessen! Er worden zowel groeps-, duo- als privelessen verzorgd voor ruiters op elk niveau. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Groepslessen:
Dinsdag 14 september 18.00 uur VOL!
Dinsdag 28 september 18.00 uur (nog 3 plekjes)
Zondag 3 oktober 9.30 uur
Dinsdag 5 oktober 18.00 uur

Zaterdag 9 oktober 10.00 uur VOL!
Zondag 10 oktober 13.00 uur VOL!

Op zaterdag 2 oktober, zondag 3 oktober (VOL), zaterdag 9 oktober (VOL) en zondag 10 oktober (VOL) is het ook mogelijk om privé- en/of duolessen af te spreken.

De groepslessen duren 1 uur en worden verreden op een grasbodem. In een groepsles zitten maximaal 10 ruiters.
Kosten voor de groeplessen bedragen €20,- bij deelname met een eigen paard.
Opgeven kan door te mailen naar evenementen@staljacobs.nl onder vermelding van naam ruiter, naam paard en telefoonnummer.

Duo- en/of priveles mogelijkheden en kosten kunnen opgevraagd worden via evenementen@staljacobs.nl.

HONDEN ZIJN OP ONS TERREIN NIET WELKOM!

Let op: wij organiseren deze oefencross en crosslessen onder voorbehoud van ALLE maatregelen rondom het COVID-19 virus. Momenteel weten we nog niet hoe de maatregelen er in mei uitzien, dus wij plannen de oefencrossgewoon, maar het kan zijn dat het noodzakelijk is om wijzigingen aan te brengen, de organisatie zal de deelnemers hierover informeren. Wij rekenen op uw begrip hierin.