Stal Jacobs organiseert prachtige bosritten in de bossen van Voorthuizen op de Veluwe. Voor ruiters met én zonder ervaring!

U krijgt eerst ruim de tijd om kennis te maken met het paard of de pony d.m.v. poetsen, opzadelen en even een rondje in de bak rijden op de manege.

Wij organiseren buitenritten voor elk niveau ruiters, van eerste kennismaking tot gevorderde ruiters, alles is mogelijk. De bosritten duren minimaal één uur en kunnen worden naar wens en niveau worden ingevuld.  Er worden bij Stal Jacobs dagelijks bosritten georganiseerd.

Voor ruiters met weinig ervaring bieden wij de mogelijkheid een combinatierit te houden. Hierbij wordt er eerst een half uur in de bak gereden en daarna een uur in het bos. Hiermee kan de ruiter het paard beter leren kennen en de basisbeginselen als sturen en tempobeheersing oefenen onder begeleiding van een instructeur.

Voor meer ervaren ruiters zijn ritten van meerdere uren mogelijk.

Tevens worden er meerdere malen per jaar dagtochten georganiseerd, deze kunt u vinden op de activiteitenkalender.

Geef bij uw reservering duidelijk aan wat het niveau van de ruiter/groep is,zodat iedereen kan genieten van de rit. Wilt u met uw eigen groep rijden en heeft u specifieke wensen, vermeld dit dan!

Op de buitenritten wordt er gestapt en gedraafd, en soms is er een mogelijkheid voor een galop, maar dat is lang niet altijd mogelijk!

Buitenritten kunnen enkel gereserveerd worden via info@staljacobs.nl.

Buitenrit (1)